Επιστροφές

0

0

Καλάθι

Σύνολο: 0.00 

Επιστροφές

Ως πελάτης του Beauty buy club έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει στη περίπτωση  όπου το προϊόν είναι ελαττωματικό ή φθαρμένο.

Αφού παραλάβετε τη παραγγελία σας, έχετε πέντε (5) ημέρες  να επιστρέψετε κάποιο προϊόν πίσω στο Beauty buy club συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς του.

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση παραλαβής του από εσάς, δηλαδή στην πρωτότυπη συσκευασία, κλειστό, άθικτο και χωρίς φθορές.

Θα γίνεται ενημέρωση μέσω e-mail για τον τρόπο και την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Στη περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν συνεννόησης αμέσως μετά την παραλαβή και έλεγχο των προϊόντων που επιστράφηκαν.

Για λόγους ασφαλείας ο δικαιούχος του λογαριασμού θα πρέπει να είναι ο ίδιος που το όνομά του αναγράφεται στην παραγγελία.

Στο ποσό που θα επιστραφεί με όποιον από τους παραπάνω τρόπους, δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής ούτε τα έξοδα επιστροφής.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους παραπάνω όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο για επιστροφή τότε αυτό θα επιστρέφεται στο πελάτη. Τα μεταφορικά έξοδα θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής-πελάτης δεν παραλάβει το δέμα του είναι υποχρεωμένος να καταθέσει το ποσό των μεταφορικών και της αντικαταβολής σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. 

Επιστροφές χρημάτων σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, γίνονται σε χρονικό διάστημα 6 ημερών από την ημέρα που έχετε ενημερωθεί από εμάς γραπτώς για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κίνδυνο και ευθύνη του καταναλωτή  – πελάτη.