Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης

0

0

Καλάθι

Σύνολο: 0.00 

Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης της σελίδας beauty buy club, e-shop, ηλεκτρονικό κατάστημα, ιστοσελίδα,  είναι μέλος των Επιχειρήσεων  «ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ» με το διακριτικό τίτλο «Beauty buy club»  με έδρα το Π.Ράμμου 106, Περιοχή Αφάντου – Ρόδου,  Τ.Θ. 71, Τ.Κ. 85103 και τηλέφωνο επικοινωνίας το 2241051337.

Η υπεύθυνη πωλήσεων Κα Δημητροπούλου Δέσποινα είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει καλώντας την στο 6937948873.

Σκοπός της ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα www.beautybuyclub.com είναι μια σελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου – καταστήματος προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου. Προσφέρει χειροποίητο κόσμημα, είδη καλλωπισμού, μακιγιάζ, καλλυντικά,  αρώματα τύπου, είδη περιποίησης νυχιών, είδη περιποίησης μαλλιών, βιολογικά είδη, αξεσουάρ, είδη δώρων και γραφική ύλη – χαρτικά για λιανική πώληση σε χρήστες του διαδικτύου ή για χρήστες που πλοηγούνται στην Ιστοσελίδα (παρακάτω «η Σελίδα» ή «η Ιστοσελίδα»). 


Η χρήση αυτής της σελίδας από οποιοδήποτε πρόσωπο με σκοπό την επίσκεψη, την αγορά ή την λήψη συμβουλών, διέπεται από αυτούς τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης .  To beauty buy club έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να αναθεωρήσει, τροποποιήσει ή καταργήσει τους παρόντες Όρους μονομερώς, σύμφωνα με την ελεύθερη κρίση του, ενημερώνοντας βέβαια ταυτόχρονα το παρόν κείμενο για κάθε αλλαγή ή προσθήκη.

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους,   ο δε επισκέπτης / χρήστης υποχρεούται να τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο),ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών από το beauty buy club μέσω αυτού. Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Το beauty buy club δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών/επισκεπτών.

Η υπεύθυνη πωλήσεων Κα Δημητροπούλου Δέσποινα είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει καλώντας την στο 6937948873.

Εφαρμογή των γενικών όρων πώλησης.

Η παραγγελία από τον καταναλωτή – πελάτη προϋποθέτει την αποδοχή του συνόλου των παρακάτω γενικών όρων.

Ισχύς της προσφοράς

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι διαθέσιμα μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

Παρουσίαση των προϊόντων

Τα προϊόντα που διατίθενται για πώληση, περιγράφονται και παρουσιάζονται με το λεπτομερέστερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, εάν παρουσιαστεί οποιαδήποτε διαφοροποίηση σε σχέση με την παρουσίαση του προϊόντος, το beauty buy club δε φέρει καμία ευθύνη.

Τιμή των προϊόντων

Οι τιμές δίνονται σε ευρώ, εάν υπάρξει αλλαγή στο ποσοστό του ΦΠΑ, η αλλαγή συνυπολογίζεται στην τιμή των προϊόντων χωρίς προηγουμένως να ειδοποιηθεί ο Πελάτης. Το beauty buy club διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές του ανά πάσα στιγμή αλλά τα προϊόντα τιμολογούνται με την τιμή που ισχύει τη στιγμή της παραγγελίας.

Παραγγελία και ασφαλής πληρωμή

Ο πελάτης εφόσον στέλνει παραγγελία ταυτόχρονα την επικυρώνει. Η   επικύρωση αυτή συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων πώλησης. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους :

 

  • Mε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό όπου η χρέωση είναι 8€ (τα μεταφορικά  σε δέματα μέχρι 2 κιλά), με προορισμό αποστολής εντός Ελλάδας.  Για την ολοκλήρωσή της παραγγελίας, θα πρέπει να αποσταλεί η απόδειξη της κατάθεσής σας μέσω e-mail.
  • Mε αντικαταβολή κατά την παραλαβή του πακέτου σας. Η επιλογή της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 1,80 € , με προορισμό αποστολής εντός Ελλάδας.

 

Η επιβάρυνση πέρα των 2 κιλών θα είναι 1,80 € ανά κιλό.

 

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας.

Ο Τραπεζικός Λογαριασμός είναι καταχωρημένος στο πεδίο παραγγελία και ασφαλής πληρωμή.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κίνδυνο και ευθύνη του καταναλωτή  – πελάτη.

Συνδέσεις με άλλα links ή sites

Η Ιστοσελίδα διαθέτει επίσης περιεχόμενο τρίτων καθώς και συνδέσεις σε άλλες ιστοσελίδες. H Beauty buy club δεν μπορεί να ελέγχει ούτε την ασφάλεια αλλά ούτε και το περιεχόμενο αυτών των πληροφοριών. Κατά συνέπεια, η beauty buy club δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για κάθε είδους ζημιά ή βλάβη, που τυχόν προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης, της πρόσβασης ή της αδυναμίας χρήσης του περιεχομένου των τρίτων μερών.

Παραλαβή

Παραλαβή εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα. Εκτός κάποιου απρόσμενου έκτακτου περιστατικού που θα καθυστερούσε την παράδοση.   Η προθεσμία μεταφοράς εξαρτάται από την μεταφορική εταιρία (courier) με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή μας.    Η beauty buy club ενημερώνει τον πελάτη ότι οι χρόνοι μεταφοράς βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχουν οι μεταφορικές εταιρίες και δίνονται μόνο ενδεικτικά και κατά προσέγγιση. Η beauty buy club δεν φέρει συνεπώς καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση εκ μέρους των μεταφορικών εταιριών.

Επιστροφές

Δείτε τους όρους Επιστροφών πατώντας εδώ